Poezen

Al onze poezen zijn getest via DNA, FIV/FELV en de HCM/PKD d.m.v. echografische screening bij een door de Mundikat erkend radioloog.

KCH Fantastic Dolls Princess Belle

Belle is een van onze jongste poezen samen met Bobbie. Ze komt van onze bevriende fokkers Lotte en Ilonka Hofstee. Het is een super lief aanhankelijk meisje en ontwikkelt zich prachtig. Belle is geboren op 18 september 2023 en zal binnenkort worden getest.

Burdolls Autumn Blossom Bobbie

Bobbie is de dochter van onze Lotus en Seb. Ze is geboren op 11 september 2023. Het is een lief, speels meisje en ondanks de vlek op haar neusje konden we haar prachtige bouw en mooie blauwe ogen niet weerstaan. Bobbie is dikke maatjes met Belle en ze groeien samen op.

Bobbie gaat niet naar show maar we zijn zeer benieuwd naar haar toekomstige kittens met Kasjan. Ook zij zal binnenkort worden getest.

Incipit Vita Nova Lane, “Sammie”

Sammie, geboren 7 april 2017, is een echte doerak, ondeugend en bescheiden maar ook vol adoratie.

IC. Fjordbækken’s Dolly is ons prachtige, veel belovende meisje uit Denemarken. Geboren 18 juli 2021. We zijn ontzettend trots dat deze diva aan ons is toevertrouwd. Thanks to our dear breederfriend Susanne Bronke <3

In het voorjaar van 2023 mochten we dit mooie meisje in Florence, Italië ophalen. Cashmere Angel’s Glamour geboren 22 november 2022. Ze is heel aanhankelijk, lief en sociaal. Grazie Mille to my lovely friend Valentina Gaultieri!

CH. Cashmere Angel’s Glamour *IT